Arta de a face seo ...

CATEGORII

Content Writing SEO Servicii

ARHIVĂ

2013 august noiembrie 2014 iulie 2015 martie aprilie

Ce subiecte să eviţi când scrii articole

Orientul Mijlociu. Statul Palestinian, Israelul, toate problemele de acolo care par de nerezolvat sunt subiecte atât de sensibile că e imposibil să eviţi un adevărat război online la nivel de comentarii pro şi contra. Se poate scrie despre Orientul Mijlociu mai mult ca o documentare serioasă, un reportaj bun despre viaţa acolo, informaţii utile, geografice sau de altă natură foarte folositoare pentru cultura generală. Atâta timp cât nu se exprimă păreri despre anumite lucruri care se întâmplă acolo totul e în regulă, informaţia primează, dar redată obiectiv şi echidistant.

citeste mai mult...

Ip-urile deddicate și importanța lor

Un IP (Internet Protocol) dedicat este o adresă unică de Internet dedicată exclusiv spre a găzdui un singur cont de hosting. În mod normal mai multe conturi de hosting funcţionează pe un singur server, împărţind aceeaşi adresă IP.
Adresele IP dedicate sunt folosite în special pentru website-uri care folosesc metoda de criptare SSL, sunt voluminoase şi au trafic imens raportat la ore sau zile. Diferenţa dintre adresele IP „shareuite” şi cele dedicate este foarte simplă. Adresa IP shareuită este o singură adresă care este folosită de mai multe website-uri pe un singur server web - solicitarea serverului este mai mare pentru că trebuie să trimită cererile primite către site-ul corect. 

citeste mai mult...

Ce este MozRank şi la ce ne poate folosi

MozRank este o valoare algoritmică calculată folosindu-se o scară de la 0 la 10, reprezentând scorul popularităţii linkurilor interne şi externe ale unui site. La fel ca şi de acum defunctul PageRank de la Google, mozRank ne ajută să aflăm rapid importanța unei pagini web pe Internet.
Scorul final este calculat în funcţie de calitatea şi numărul de backlink-uri care trimit către un website. Cu cât calitatea backlink-urilor este mai mare, cu atât mozRank va fi mai mare. Un mozRank normal se situează în jurul valorii 3, trecerea de la 3 la 4 fiind uşoară, mult mai uşoară decât cea la la 9 la 10.

citeste mai mult...

Link building prin articole şi advertoriale

Link building-ul este o parte extrem de importantă a unei campanii de promovare în online, şi una de care depinde în mare măsură succesul campaniei respective. Un specialist în SEO poate aduce linkuri în mai multe moduri, dintre care primul este cel mai apreciat şi cel mai eficient.
Este vorba în primul rând despre linkurile naturale, care nu necesită decât crearea de conţinut interesant şi original, care să atragă atenţia şi apoi este necesară abilitatea de a face acest conţinut cunoscut. Conţinutul înseamnă articole pe teme de interes, actuale, care pot atrage în orice moment atenţia şi aduce ceva nou.

citeste mai mult...

Blogul propriu creşte traficul site-ului

În general, în lumea utilizatorilor de internet este cunoscut faptul că blogurile sunt cronici online de informaţie, unde sunt publicate informaţii zilnic sau chiar şi de mai multe ori pe zi. Informaţiile sunt de tip comentariu - putând avea un conţinut nişat sau unul generalist – şi de cele mai multe ori conţin linkuri către alte articole de pe alte site-uri, sau chiar către un site al bloggerului respectiv, dacă există aşa ceva.

În acest din urmă caz adesea blogul este creat ulterior site-ului, cu scopul de a spori traficul pe acel site.

citeste mai mult...

Cum redactăm un advertorial

Ca parte a campaniei online de promovare a unui brand, produs sau serviciu, advertorialul este considerat a fi una dintre cele mai eficiente modalităţi de promovare. Advertorialul perfect înseamnă întotdeauna o poveste care vinde.

Pentru o definiţie cât mai exactă, un advertorial este de fapt o îmbinare între publicitate şi editorial: un text informativ, bine scris, atractiv pentru targetul căruia i se adresează şi care are ca intenţie să “vândă” un produs, un serviciu, sau pur şi simplu imaginea unui brand. Esenţial pentru un advertorial este interesul pe care îl stârneşte publicului, cu alte cuvinte informaţia prezentată trebuie să fie de interes maxim pentru cei cărora i se adresează.

citeste mai mult...

Bun venit pe SeoArt!

În mediul online de seo din România s-a impus în ultimul timp necesitatea unor servicii de publicare de articole cu link-uri. Motivul care a dus la cererea acestor servicii este direcția de schimbare a algoritmilor motoarelor de căutare de a afișa în față site-urile care sunt optimizate prin link-uri cât mai naturale.


citeste mai mult...