Politica de confidențialitate

1. Notă de informare privind prelucrarea datelor personale:

Documentul de mai jos este o informare despre modul în care folosim datele tale și conține explicații cu referire la ce date folosim, în ce scopuri și pentru câtă vreme, cine are acces la ele și care sunt drepturile tale în privința datelor prelucrate.

2. Date personale ale seoart.ro:

Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru că el explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam să îl citești cu atenție, pentru că ne-am străduit să explicăm aici o serie de principii și concepte utile, atât în interacțiunea cu site-ul nostru, cât și în interacțiunea cu mediul online, în general. Îți vom povesti mai jos, de asemenea, ce drepturi ai în legătura cu datele personale pe care ți le prelucrăm, precum și ce acțiuni poți întreprinde pentru a întelege și controla mai bine volumul de date personale care îți este prelucrat în mediul online.

3. Informații de contact:

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact: Email: contact@seoart.ro Telefon: 0730.686.051 Website: seoart.ro

4. Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal. Iată câteva exemple de date cu caracter personal:
• numele;
• domiciliul sau reședința cuiva;
• o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul andrei.popescu@firma.ro);
• numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;
• date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
• un IP;
• un cookie ID;
• silueta cuiva din înregistrările CCTV;
• un număr de înmatriculare al unei mașini.

După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:
Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția e importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal. Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuala), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important e că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.
Mai multe informații pentru înțelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obține citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată folosind aceste date sau pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

5. Informațiile pe care le colectăm:

seoart.ro colectează datele personale în două modalități importante:
Informație furnizată direct de tine, prin intermediul formularelor seoart.ro (spre exemplu, ca urmare a înregistrării ca membru al comunității seoart.ro, ca urmare a solicitării unui serviciu seoart.ro, ca urmare a descărcărilor de documente efectuate de pe site-ul seoart.ro). Informațiile pe care le obținem atunci când ne folosești serviciile.

6. Date furnizate de tine, în mod direct:

seoart.ro poate folosi formulare prin care îți poți face cont, poți descărca/ comanda anumite produse, poți lăsa comentarii și te poți înregistra la newsletterele informative seoart.ro, dacă acesta are. Aceste formulare pot include câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la adresa de e-mail pentru transmiterea în format electronic a unor produse, detaliile de plată etc.
Folosim aceste date pentru a-ți permite accesul în site și pentru a putea livra produsele și serviciile pe care ai ales să le primești (produsul comandat, etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care ești parte (ori de cate ori realizezi operațiunile de mai sus, ești de acord cu termenii și condițiile de furnizare a acelor servicii) sau consimțământul tău, dacă vorbim despre efectuarea de comunicări comerciale către tine, fără să fie vorba despre produse și servicii similare pe care le-ai achiziționat deja de la noi, unde suntem îndreptățiti să îți trimitem comunicări comerciale (dar vom continua, în permanență, să-ți oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicări).
Nu îți folosim datele pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, te asigurăm că ai o opțiune ușor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne prin e-mail sau telefon.

7. Utilizarea siteului seoart.ro:

seoart.ro colectează în mod automat anumite informații, pe care le stochează în rapoartele sale de trafic. Informațiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generală de unde accesezi site-ul, precum și tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesezi. În plus, colectează și un istoric al paginilor pe care le accesezi.
Utilizăm această informație în temeiul interesului nostru legitim de a observa în ce masură paginile site-ului corespund nevoilor de afișare ale dispozitivului tău particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci când livrează pagini către anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendințe, a observa modul în care utilizatorii pot naviga mai bine în paginile noastre. De asemenea, colectăm informații demografice statistice care ne ajută să identificăm preferințele vizitatorilor seoart.ro. Aceasta folosește, de asemenea, cookie-uri, despre care puteți citi în secțiunea de mai jos.

8. Cookieuri si alte tehnologii similare

La începuturile internetului, site-urile nu aveau memorie. Așa se face că, în primele variante de site-uri, nu era posibilă autentificarea vizitatorilor și nici utilizarea unor ajutoare precum coșurile de cumpărături, în cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajută utilizatorul și siteul să se recunoască și la alte vizite.
Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia această problemă. Ele sunt mici fișiere text, plasate pe terminalul unui vizitator, care joacă rolul de memorie a siteului. Ori de câte ori omul în cauza accesează un anumit site, acesta poate scrie sau cîți în cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informații pe care vizitatorul le-a transmis, deja, către website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat și alte tehnologii care vizează același tip de scop. Am încercat să descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.
Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile „directe” sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment (ex. seoart.ro). Cookie-urile „terțe” sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați (ex. alte domenii decât seoart.ro).
Codul de publicitate mobilă este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajută aplicațiile pe care le instalați pe dispozitiv și care pot conține reclame să va recunoască. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze în mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteți modifică setările dispozitivului pentru a împiedică dispozitivul să partajeze acest cod cu diverse aplicații. Verificați secțiunea „Ajutor” pentru sistemele de operare pentru a află mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Publicitate inseamnă ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS înseamnă ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).
Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse într-una dintre categoriile de mai jos:
(a) Strict Necesare: aceste cookie-uri sunt esențiale în furnizarea serviciilor solicitate de către ține. Fără ele, website-ul nu poate funcționa ori livra serviciile furnizate (autentificare, coș de cumpărături etc).
(b) Performanță: aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metodă de conectare între pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii intampină mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experientă de inaltă calitate vizitatorilor noștri, precum și să măsuram audiența paginilor seoart.ro. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajută la îmbunătățirea funcționării site- ului nostru.
Acest website utilizează Google Analytics, un program de analiză a traficului de internet furnizat de Google, Inc. („Google”). Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ajută seoart.ro să analizeze modul în care utilizatorii utilizează site-ul. Informațiile generate de cookie despre utilizarea seoart.ro (inclusiv adresă dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google.
Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către ține a seoart.ro, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului și în furnizarea altor servicii legate de activitatea seoart.ro. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părti, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părti sunt împuterniciți care prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresă dvs. IP cu alte date deținute de Google. Puteți refuză utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser-ul dvs. Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreagă funcționalitate a acestui site web.
seoart.ro a activat funcția de anonimizare a IP-urilor dumneavoastră, pentru ca să nu poată fi utilizate de Google în alt scop decât cel necesar pentru analiza traficului seoart.ro.
(c) Funcționale: aceste cookie-uri țin minte alegerile pe care le faci, pentru a îmbunătăți experiența ta.
d) Cookie-urile de direcționare și de publicitate: aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile tale de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru tine și interesele tale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizari ale unei reclamă, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

9. Ce cookie-uri se folosesc?

Se folosesc două tipuri de Cookie-uri: per sesiune și fixe. Cele din urmă sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fișierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii Cookie- ului sau până sunt șterse manual de utilizator.
Cookie-urile folosite de seoart.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Mailchimp, Doubleclick, Hotjar.
Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul seoart.ro sunt: While(1) Software; companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS; serviciile de email marketing: Mailchimp; procesatorii de plăți online (Payu).
Alte servicii folosite: serviciul de chat Manychat, Omniconvert.

10. Opțiunile tale privind cookie-urile:

Poți ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta grav experiența ta de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browserul iti poate permite să stergi toate modulele cookie la închiderea browserului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările tale personalizate pe site-urile pe care le vizitezi în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să pastrezi modulele cookie dorite, întrucât browser-ul dvs. Îți poate permite să specifici site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.
Mai multe detalii despre modul de ștergere a cookie-urilor sau modul de gestionare a cookie-urilor în diferite browsere de internet pot fi găsite accesând link-urile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru a opta să nu mai fi urmărit de Google Analytics te rugăm să vizitezi:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

IAB a construit următorul site web pentru a oferi informații specifice cu privire la problemele de confidențialitate legate de publicitatea pe internet:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Informații complete despre modul în care organizațiile utilizează modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org

11. Către cine transferăm aceste informații?

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a te asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

12. Divulgarea către terți:

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, către următoarele categorii de terți:

(a) companiile care furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi: While(1) Software, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Omniconvert,

(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale și cele care administrează site-ul seoart.ro;

(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile seoart.ro;

(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.

Vom transmite datele tale personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, către următoarele categorii de terți:
(a) companiile care furnizează produse și servicii (împuterniciți), cum ar fi: While(1) Software, Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Push Engage, Mailchimp, Omniconvert,
(i) agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale și cele care administrează site-ul seoart.ro;
(ii) servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile seoart.ro;
(iv) furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.

(b) companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.

(c) alte părți, cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consultanți externi, a căror activitate implică necesitatea cunoașterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga să facem aceasta dezvăluire.

De asemenea, vom dezvălui datele tale personale unor terțe părți:

Dacă ne dai consimțământul tău pentru această dezvăluire;
Către persoane care demonstrează că acționează legal în numele tău;
Acolo unde este în interesul legitim al seoart.ro să administreze, să crească și să își dezvolte proiectul:

Dacă vindem proiectul seoart.ro sau părți din aceasta, am putea dezvălui datele tale personale către cumpărătorul potențial al afacerii ori părților sale, având în vedere necesității de a menține continuitatea afacerii.
Dacă seoart.ro ori o parte substanțială a bunurilor sale sunt achiziționate de o terță parte, caz în care datele cu caracter personal prelucrate de seoart.ro vor face parte din proprietatile transferate.
Dacă suntem obligați prin lege să dezvăluim un anumit tip de informație, în cazul unor solicitări legale a funcționărilor guvernamentali, ori în situația în care suntem obligați să respectăm cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.

(e) pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau

(f) pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța seoart.ro, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Unii dintre acești destinatari (inclusiv afiliații noștri) pot folosi datele tale în țări care nu fac parte din Spațiul Economic European. Consultați dedicata de mai jos pentru mai multe detalii despre acest aspect.

13. Restricții cu privire la utilizarea informațiilor de către terți:

Orice terțe părți către care dezvăluim informațiile tale personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dvs. personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți către care dezvaluim informațiile tale personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile tale personale unei terțe părți fără a te notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul tau.

14. Transfer de informații în afara Uniunii Europene:

Informațiile personale pot fi prelucrate de către personalul nostru care operează în afara SEE, alți membri ai grupului nostru sau ai unor operatori terți de date pentru scopurile menționate mai sus.

Dacă furnizăm orice informații cu caracter personal despre tine unor astfel de entitati aflate in afara SEE, vom lua măsurile adecvate pentru a ne asigura că destinatarul iti protejează în mod corespunzător informațiile personale, în conformitate cu această notă de informare. Aceste măsuri includ:

– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în SUA, încheierea cu aceștia a unor acorduri contractuale standard aprobate de Comisia Europeană sau asigurarea că aceștia s-au înscris in programul Privacy Shield (a se vedea mai departe https://www.privacyshield.gov/welcome); sau

– în cazul furnizorilor de servicii cu sediul în alte țări din afara SEE (inclusiv Japonia), încheierea de acorduri contractuale standard ale Comisiei Europene cu aceștia.

Mai multe detalii despre pașii pe care îi luăm pentru a-ti proteja informațiile personale în aceste cazuri sunt disponibile la noi, la cerere, contactând-ne (vezi secțiunea 9 de mai jos) în orice moment.

15. Ce drepturi ai, ca utilizator al seoart.ro?

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 8 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

1. Dreptul la informare – art. 13 și 14 GDPR. Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.

2. Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR. Îți permite să obții din partea noastră, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.

3. Dreptul la ștergerea datelor – art. 17 GDPR. Îți permite să obții din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal te privesc, fără întârzieri nejustificate. Există, totuși, si excepții de la această regulă, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate în scopuri statistice ori de arhivare, că sunt prelucrate pentru îndeplinirea unei obligații legale ori că le prelucrăm pentru constatarea sau apărarea unui drept în instanță.

4. Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR. Îți permite să obții de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc.

5. Dreptul la restricționarea datelor – art. 18 GDPR. Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiti o cerere prin care te opune ștergerii, motivând faptul că ai nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “îngheața” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.

6. Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucrează în temeiul unui contract ori în temeiul consimțământului tău, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră. Cu alte cuvinte, datele personale îți vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca tu să poți decide că le descarci sau, dimpotrivă, că le trimiti unui alt operator..

7. Dreptul la opoziție – art. 21 GDPR. Ai dreptul de a te opune, spre exemplu, prelucrării datelor tale personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Oferim aceasă posibilitate în absolut toate situațiile, indiferent că legea ne obligă sau nu la aceasta (nu toate mailurile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru că ni se pare important ca interacțiunea ta cu seoart.ro să existe doar câtă vreme ți-o dorești.

8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

seoart.ro nu realizează astfel de profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizată. La momentul la care vom realiza astfel de profilări, te vom anunța și vom modifica prezenta nota de informare.

9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Te rugăm să ai în vedere și următoarele:

16. Perioada de timp:

Vom încerca să răspundem la solicitarea ta în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii tale. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, te vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

17. Restricționarea accesului:

în anumite situații, este posibil să nu-ți putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

18. Fără identificare:

În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitarea dvs. În astfel de cazuri, în cazul în care nu vă putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să vă conformăm solicitării dvs. de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să vă permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a oferi astfel de detalii suplimentare.

19. Exercitarea drepturilor legale:

Pentru a-ți exercita drepturile legale, te rugăm să folosești oricare dintre metodele de contact afișate mai sus. De asemenea, poti trimite o solicitare scrisa, care să includă o descriere detaliată și clară a dreptului pe care dorești să-l exerciți referitor la protecția datelor personale, la adresa de e-mail: contact@seoart.ro.

20. Securitate:

seoart.ro se angajează să protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor în tranzit, etc.

În timpul furnizării către tine a datelor tale personale, datele personale pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizezi, transmiterea de informații între tine și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrii sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor tale personale transmise prin intermediul internetului. Intelegi, deci, ca orice astfel de transmisie este pe propriul tau risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

21. Schimbări în nota de informare:

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, te încurajăm să te intorci în permanență la această nota. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului. Vom trata datele tale personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza cărora au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tau să le tratăm diferit.

22 . Informații de contact:

Te rugăm să ne adresezi întrebările tale cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor tale legale la următoarele date de contact:

Email: contact@seoart.ro Telefon: 0730.686.051 Website: seoart.ro

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor tale personale. Dacă nu esti mulțumit de răspunsul nostru, poți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Poți găsi mai multe informații aici: http://dataprotection.ro/?page=procedura_de_solutionare_a_plangerilor


Politica de utilizare a cookie-urilor

1. Site-ul web (denumit în continuare “Website”) utilizează "cookies", respectiv fișiere de dimensiuni mici, care conțn informații trimise de către serverul browser-ului Utilizatorului (adică persoană care vizitează website-ul, denumită în continuare “utilizator”) și care permit serverului să depoziteze datele ce pot fi actualizate și recuperate de către entitatea responsabilă de instalarea lor. În general, fișierele cookies pot fi clasificate:
(i) în funcție de entitatea care le gestionează, pot fi proprii, în funcție de timpul în care rămân activate în calculatorul utilizatorului, pot fi fișiere temporare sau permanente;

(iii) în funcție de scop, pot fi fișiere tehnice (necesare pentru navigare), fișiere de personalizare (permit accesul la website cu o serie de caracteristici stabilite de către utilizator), fișiere de analiză (permit analiză și urmărirea comportamentului utilizatorului), fișiere publicitare (gestionare de spații publicitare) sau fișiere de publicitate comportamentală (publicitate pe website).



2. Pe de-o parte, website-ul utilizează fișiere proprii care sunt necesare pentru funcționarea corectă a acestuia.

Fișierele proprii sunt:
PHPSSID - acest fișier este utilizat pentru a stabili sesiunea de conexiune a Utilizatorului care vizitează website-ul. Este un tip de identificare și gestionare a stadiului conexiunii unui Utilizator concret.; popup_promo_xxxxxxxxxx - folosit pt popup promo, xxxxxxxxxx

Scopul acestor fișiere proprii este de a îmbunătăți accesul la Website, de a facilita navigarea pe Website și de a reaminti preferințele Utilizatorului atunci când acesta accesează din nou Website-ul (de exemplu, ce limba de navigare preferă), astfel încât să nu fie necesar că Utilizatorul să le selecteze din nou.

Aceste fișiere proprii utilizate pe website nu preiau date cu caracter personal, nu au că scop analizarea accesului utilizatorului și nici nu pot citi date sau alte fișiere existente în echipamentul utilizatorului.

3. Website-ul utilizează, de asemenea, și fișiere străine în scopul de a analiză și a face o statistică a vizitatorilor website-ului, precum și pentru utilizarea comentariilor pe website. Aceste fișiere sunt: - _utma//_utmb//_utmc//_utmz//_utmt// APISID// HSID //NID// PREF// S//SID //_ga //_gat// Aceste fișiere aparțin Google Analytics-ului, un serviciu de statistici Web. Generează ID-ul unui utilizator anonim care se utilizează pentru a memora vizitele pe care le face utilizatorul pe Website. De asemenea, sunt înregistrate și prima și ultima vizită a Website-ului. În ultimul rând, calculează când s-a terminat sesiunea de conexiune, originea utiliatorului și cuvintele cheie utilizate pentru căutarea pe Google pentru a ajunge la website; a11y// act// c_user// csm// datr// fr// p// presence// s// x-referer// xs// - aceste fișiere aparțîn Facebook, platforma de socializare online.; APISID// GED_PLAYLIST_ACTIVITY// GEUP// HSID// LOGIN_INFO// NID// PREF// SAPISID// SID// SSID// T9S2P.resume// VISITOR_INFO1_LIVE// YSC// _utma// _utmc// __utmz// _ga// dkv// s_gl// wide// - aceste fișiere aparțin Youtube-ului; _twitter_sess// auth_token// lang// twid// - aceste fișiere sunt folosite de Twitter, platforma de socializare online; _utma// _utmz// _b// _pinterest_cm// _pinterest_pfob// csrftoken// - aceste fișiere sunt utilizate de Pinterest, platforma de socializare online.

4. În scopul de a-l preveni înainte de instalarea fișierelor, utilizatorul va fi informat de utilizarea fișierelor și va putea accesa prin intermediul unui link acest document, pentru a obține mai multe informații despre fișierele de pe website. După ce este informat de existența acestor fișiere, utilizatorul poate realiza următoarele acțiuni:

* poate continua sau poate închide "Avertizarea despre cookies", ceea ce va fi considerat un acord expres pentru utilizarea fișierelor cookies;

* poate modifica setările browser-ului pentru a nu se instala fișierele și/sau pentru a șterge fișierele deja instalate (ceea ce înseamnă revocarea acordului de a le instala). În cazul în care sunt alese aceste opțiuni, este posibil că website-ul să nu funcționeze corect și/sau poate restricționa accesul utilizatorului la anumite caracteristici ale website-ului.

5. Pentru a bloca unul sau mai multe fișiere, Utilizatorul poate schimbă setările de configurare ale browser-ului. Pașii pentru cele mai utilizate browsere sunt:

* dacă browser-ul Utilizatorului este Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0: Utilizatorul poate da click pe "Instrumente", în colțul superior al navigatorului sau poate selecta "Opțiuni de Internet" și apoi va da click pe "Confidențialitate". Utilizatorul va selecta setările pe care le dorește, apoi va selecta "Aplică" și "Acceptă/OK";

* dacă browser-ul Utilizatorului este Mozilla Firefox: în meniul navigatorului, Utilizatorul va selecta "Opțiuni", apoi va accesa meniul "Confidențialitate", iar în meniul care va apărea, va alege "Configurare personalizată a istoricului". Utilizatorul va alege setările pe care le dorește, apoi va da "OK/Acceptare";

* dacă browser-ul este Google Chrome: utilizatorul va accesa meniul Chrome, care este situat în colțul superior dreapta, va da "Configurare", unde va da apoi click. Utilizatorul va alege setările pe care le dorește, apoi va apasă "OK”;

* dacă browser-ul utilizat este Safari: utilizatorul va selecta "Preferințe". În panoul respectiv va selecta "Confidențialitate", iar apoi va realiza setările pe care le dorește, urmând a da "OK".


Termeni și condiții

1. Termeni:

Orice fel de comunicație și informațiile inițiate prin intermediul acestui website vor fi guvernate de acești termeni și condiții, că reprezentând Acordul complet, exclusiv și definitiv între utilizator și www.seoart.ro www.seoart.ro își rezervă dreptul că în mod unilateral, să modifice sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil. www.seoart.ro își rezervă de asemenea dreptul de a amendă, adaugă sau șterge orice aspect al acestui website, în orice moment, fără a anunța în prealabil. Acești termeni și condiții de utilizare intră în vigoare din momentul publicării pe acest website și sunt aplicabili tuturor utilizatorilor și agenților comerciali care folosesc serviciile acestui website.

Toate materialele și sfaturile furnizate prin intermediul seoart.ro trebuie văzute că simple informații și nu că analize și sfaturi de viată sau medicale complete. Fiecare persoană are responsabilitatea de a se documenta din mai multe surse înainte de a-și formă o părere completă cu privire la anumite informații dintr-un domeniu și a decide să acționeze în consecință.

seoart.ro care deține legal acest site, precum și toți colaboratorii ale căror recomandări pot fi întâlnite pe seoart.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel urmare a ceea ce citesc pe acest website.

Accesarea oricărei secțiuni a acestui website, reprezintă acordul dumneavoastră cu acest termeni și aceste condiții.

Utilizatorii prezenți pe acest website care nu vor respectă termenii și condițiile sau vor avea orice manifestare abuzivă la adresă seoart.ro sau a altor persoane (comentarii jignitoare sau atitudini nepotrivite și necooperante), vor pierde dreptul de utilizare a serviciilor oferite de www.seoart.ro.

2. Politică de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal:

Informațiile furnizate de utilizatorii www.seoart.ro vor beneficia de confidențialitate.

www..seoart.ro poate oferi partenerilor săi informații de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sau informații statistice generale privind structură comunitătii websiteului, dar aceste informații nu vor include date personale de identificare, cu excepția cazurilor în care utilizatorii acceptă în mod expres acest lucru.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul platformei are obligația de a administră în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: marketing, reclamă și publicitate prin campaniile de emailing trimise de Administrator persoanelor care s-au înscris la Newsletter. Colectarea datelor se face prin formularul de înscriere la Newsletter sau la concursuri.

Pentru înscrierea la newsletter sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru trimiterea campaniilor de emailing. Refuzul de a furniza datele inseamnă imposibilitatea utilizatorului de a se abona la newsletter sau de a participă la concursurile care solicită date personale.

Categoriile de date colectate de Administratorul platformei sunt numele, orașul și adresă de e-mail iar în anumite perioade vor fi și formulare cu anul nașterii copilului.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, nu sunt comunicate terților și vor fi păstrate numai pe durată în care persoanele înscrise doresc să fie abonate la newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresă justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresă cu o cerere scrisă, datată și semnată la salut@seoart.ro sau la adresă postală a operatorului. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresă justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet pe care seoart.ro le oferă.

Puteți oricând să vă ștergeți contul său să renunțați la informările pe mail ale seoart.ro.

Nu se poate finaliza crearea unui cont dacă nu citiți și nu vă dați acordul cu privire la Termenii și condițiile de funcționare legală a acestui site și de protecție a datelor siteului dar și a datelor dumneavoastră. Atunci când decideți crearea unui cont și livrarea informațiilor obligatorii (în special adresă de mail, restul datelor fiind opționale) vă dați implicit acordul de a primi pe mail informări viitoare de la seoart.ro de la care oricând vă puteți dezabona cu o simplă opțiune. COPII ȘI TINERI: Copiii cu vârstă sub 14 ani nu au dreptul de a se înscrie pe site, de a transmite pe site date cu caracter personal referitoare la propria persoană și/sau informații legate de familia lor. În cazul în care constatăm și/sau suntem informați/sesizați că există pe site-ul nostru astfel de informații și date personale care provin de la un copil cu vârstă mai mică de 14 ani, ne angajăm să analizăm situația și să ștergem/inactivam aceste informații în cel mai scurt timp posibil de la data sesizării și nu mai târziu de 15 zile de la sesizare, conform legii. Ținerii cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani, au permisiunea de a se înscrie pe site-ul www.seoart.ro, de a ne furniza informații personale despre ei, numai cu acordul prealabil al părintilor/reprezentantului legal/tutorelui, după caz, cu excepția minorilor care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii. ACORDUL PARENTAL: Minorilor cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru și care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistentă, din motive care țin de asigurarea securitătii persoanei să solicite consimtămantul prealabil al părintilor/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informații despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi incurajăm pe părinti să își educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiții de deplină sigurantă. Fac excepție de la aceste reguli minorii care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii.

Minorilor cu vârstă cuprinsă între 14-17 ani care accesează site-ul nostru și care utilizează internetul, în general, le recomandăm, cu insistentă, din motive care țin de asigurarea securității persoanei să solicite consimțământul prealabil al părinților/reprezentantului legal/tutorelui înainte de a trimite orice informații despre ei/familia lor, prin intermediul internetului. De asemenea îi încurajăm pe părinți să își educe copiii cu privire la practicile de utilizare ale internetului în condiții de deplină sigurantă. Fac excepție de la aceste reguli minorii care au împlinit vârstă de 16 și care sunt căsătoriti, conform legii.

În situația în care utilizatorii participă la un concurs organizat/sponsorizat sau promovat de www.seoart.ro, aceștia sunt de acord că adresă lor de mail cu care s-au autentificat că utilizator al siteului www.seoart.ro să fie oferită în unele cazuri sponsorilor concursului respectiv, în scopul luării la cunostință despre produse sau servicii ale sponsorului folositoare lor. Acordul lor tacit rezultă din înscriere la concurs. Prin înscrierea pe website și completarea acestor date sunteți de acord/acceptați să primiți pe e-mail în adresă furnizată la înscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicări comerciale de la www.seoart.ro, de la partenerii săi cu grijă selectați precum și de la sponsorii concursurilor organizate sau promovate de www.seoart.ro.

www.seoart.ro are dreptul de a monitoriza websiteul și activitătile care se desfăsoară prin intermediul său și de a dezvălui orice informație necesară pentru a respectă legile, reglementările sau alte cereri guvernamentale, pentru a administră în mod corespunzător websiteul și pentru a se proteja pe șine sau utilizatorii săi.www.seoart.ro își rezervă dreptul de a respinge sau inlătura orice material ce nu corespunde cerințelor www.seoart.ro sau care poate fi interpretat că fiind inadecvat.

De asemenea, www.seoart.ro nu oferă nici o garanție asupra conținutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind total utilizatorilor înregistrați care folosesc acest aspect al websiteului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresă salut@seoart.ro pentru a fi luate măsurile corespunzătoare menținerii unui mediu armonios de comunicare.

3. Securitate/ securitatea membrilor:

seoart.ro permite crearea unui cont pe site doar persoanelor trecute de 18 ani. În cadrul procesului de înregistrare, vi se aloca o parolă care se transmite prin e-mail. Confidențialitatea acestei parole este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră în raport de consecințele ce pot decurge din utilizare.

Parola și profilul de utilizator se pot modifica oricând. Dacă apăr nepotriviri în cadrul acestuia sau orice posibilă problemă de securitate, trebuie să anunțați neîntârziat www.seoart.ro.

Aveți o responsabilitate directă și inechivoca în ceea ce privește actualizarea informațiilor oferite (adresă de e-mail, date de contact, etc) astfel încât să puteți menține contactul cu echipă websiteului.

www.seoart.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de acțiune, cheltuieli, judecăti, premii, penalităti sau taxe generate de nerespectarea prevederilor privind securitatea.

4. Sistemul de garanții/ garanți:

www.seoart.ro nu garantează calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratețea informațiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Echipă noastră face tot posibilul să certifice informațiile furnizate de membri la înregistrare, insă nu poate împiedică întotdeauna răspandirea unor informații false în scopuri ilicite. Vă revine responsabilitatea integrală de a acționă în conformitate cu regulile morale și de a comunică cu ceilalți utilizatori într-un mod prudent și demn de încredere. www.seoart.ro nu garantează și nu răspunde pentru atitudinea sau acțiunile utilizatorilor săi.

Pentru a primi informații actualizate, vă rugăm să oferiți date de contact corecte. www.seoart.ro nu răspunde de acuratețea informațiilor prezentate de utilizatori, nici pentru corespondentă serviciilor oferite cu standardele personale ale utilizatorilor și nici de calitatea acestuia. www.seoart.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru erorile care ar putea apărea în utilizarea website-ului și nici nu garantează îndreptarea lor.

5. Limitări de responsabilitate:

www.seoart.ro va proteja interesele utilizatorilor săi și a agenților comerciali prezenți făcand toate demersurile necesare asigurării conformitătii și încrederii în website-ul nostru.

Echipa www.seoart.ro va depune toate diligențele și va încerca să corijeze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. www.seoart.ro nu poate fi făcut responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de utilizatorii săi. Prin dobândirea calității de utilizator și înscrierea pe acest website, ești de acord în mod expres că www.seoart.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, incluzând nelimitativ pierderi de profit, văd comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui website sau orice alt aspect relaționat cu acesta. www.seoart.ro nu își asumă nici un fel de responsabilitate în ceea ce privește opiniile utilizatorilor săi pe forum, în comunitatea virtuală ori în mesajele trimise prin intermediul websiteului, întreagă responsabilitate revenind în totalitate utilizatorilor respectivi.

6. Suspendare /întreruperea:

Acești Termeni și Condiții devin efectivi din momentul acceptării lor și pană în momentul în care incetează existența www.seoart.ro.

Încetarea utilizării și a incidenței acestor Termeni și Condiții intervine la 20 de zile calendaristice de la notificarea acestei incetări printr-un mail transmis prin postă electronică la adresă de email contact@seoart.ro.

www.seoart.ro poate suspendă sau întrerupe utilizarea websiteului sau a anumitor servicii corelative fără a anunța în prealabil în cazul în care consideră că utilizatorul a incălcat sau nu a respectat termenii și condițiile de utilizare.

Prin dobândirea calitătii de utilizator sunteți de acord că www.seoart.ro nu-și asumă nici un fel de responsabilitate fată de utilizator sau fată de o tertă persoană pentru orice eventuală încetare a accesului acestuia pe website.

7. Activitatea pe forum, pe website și în comunitatea virtuală:

Utilizatorii www.seoart.ro au obligaţia să respecte Termenii și Condțiile în integralitatea lor; acest lucru presupune inclusiv atunci când utilizează forumul acestui website. Simplă dobândire a calităţii de utilizator presupune informarea prealabilă şi acceptul Termenilor şi Condiţiilor de către utilizator. www.seoart.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor sau al articolelor postate de utilizatori. Utilizatorii, în calitate de autori sau transmiţători ai acestora, sunt cei care sunt ţinuţi pe deplin responsabili pentru activitatea pe care o desfăşoară pe forum.

www.seoart.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea, conţinutul, legalitatea şi consistenţă datelor şi informaţiilor postate. De asemenea, nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu rezultat în urmă accesării informaţiei prezentate în cadrul forumului.

Activitatea pe forum presupune că utilizatorul este de acord să nu transmită în niciun fel un material care este ilegal, vulgar, discriminatoriu în orice fel, abuziv sau obscen. În cazul nerespectării acestor prevederi, utilizatorului îi va fi interzis accesul pe acest website iar Providerul de internet al utilizatorului va fi notificat.

www.seoart.ro poate modifică, mută sau şterge orice topic de discuţii, în orice moment. Utilizatorul este de acord că datele şi informaţiile existente pe forum să fie păstrate într-o bază de date, fără că acestea să poată fi transmise unei terțe persoane fără consimțământul utilizatorilor.

www.seoart.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru o eventuală compromitere a datelor şi informațiilor prin hacking.

Atât websiteul în general, cât şi forumul în special, conţin şi legături către alte website-uri; aceste legături sunt prezente pentru a facilita accesul utilizatorului la diverse produse și/sau servicii și nu angajează în niciun fel responsabilitatea www.seoart.ro vizavi de utilizator. Nici un fel de informație din cadrul acestor site-uri nu este girată sau aprobată de www.seoart.ro opiniile prezentate pe aceste website nu sunt opiniile www.seoart.ro.

Confidențialitatea datelor pe aceste websiteuri poate fi diferită de cea de pe websiteul nostru, de aceea vă rugăm să verificaţi Termenii şi Condiţiile de utilizare în fiecare caz.

www.seoart.ro nu-şi asumă responsabilitatea şi nu garantează în niciun fel produsele sau serviciile achiziţionate de utilizator în urmă accesării unei astfel de legături cu un terț.

8. Obligațiile și răspunderea seoart.ro:

8.1 Administratorul platformei este răspunzător pentru securitatea şi menţinerea în stare de funcţionare a platformei www.seoart.ro, exceptând cazurile de forţă majoră şi imperfecţiunile de natură tehnică care pot să apară. Prin caz de forţă majoră se înţelege un eveniment imprevizibil şi inevitabil, aflat în afară controlului administratorului platformei. Sunt considerate evenimente de forţă majoră, fără a se limita la acestea, evenimente că războiul, revoluţia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, inundaţia, incendiul, atacuri informatice grave ori defecţiuni grave în funcţionarea reţelei de internet, greva şi încetarea nelegală a lucrului, emiterea de către o autoritate competentă a unui ordin sau a oricărui act cu caracter obligatoriu care împiedică desfăşurarea activităţîi Administratorului platformei.

8.2. În general, Administratorul platformei răspunde doar pentru comportamentul inadecvat al reprezentanţilor săi legali sau al angajaţilor. Această răspundere este valabilă pentru toate pretenţiile contractuale şi legale.

8.3. Este exclusă răspunderea pentru transmiterea de date incorecte datorită greşelilor apărute în sursele din care sunt preluate datele sau erorilor apărute la preluarea şi transmiterea acestor date.

8.4.Administratorul platformei nu răspunde pentru pagube produse prin forţa majoră sau pentru pagube produse de terţi.

9. Obligațiile și răspunderea utilizatorilor seoart.ro:

9.1. Să nu folosească în scop comercial conţinutul site-ului

9.2. Să nu utilizeze mecanisme, software sau alte proceduri care să perturbe funcţionarea în condiţîi normale a portalului www.seoart.ro .

9.3.Este interzisă publicarea, modificarea, prelucrarea, dezvoltarea, răspândirea, tipărirea datelor, în special pentru crearea de baze de date sau pentru transmiterea la terţi.

10. Drepturi/ Utilizatorul are următoarele drepturi:

10.1 Dreptul de a fi informat asupra prelucrării datelor, scopul prelucrării şi identităţîi operatorului;

10.2 Dreptul de a avea acces la date;

10.3 Dreptul de intervenţie asupra datelor;

10.4 Dreptul de opoziţie (oricând ne puteţi notifica să nu vă mai prelucrăm datele, în anumite condiţii);

10.5 Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazată pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor;

10.6 Dreptul de a vă adresa justiţiei.
Primele două drepturi pot fi exercitate, în condiţiile legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate şi semnate, transmise la adresa poştală sau de e-mail a Administratorului. Răspunsul nostru va veni într-un termen de maxim 15 zile lucrătoare.

Dreptul de opoziţie poate fi exercitat printr-o cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă la adresa poştală sau de e-mail a administratorului.

În situaţia în care utilizatorul consideră că prelucrarea datelor acestuia este ilegală, se poatebadresa Autorităţîi Naţionale pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro sau instanţelor competențe aflate în rază domiciliului acestuia.

În orice moment utilizatorii înscriși la newsletter se pot dezabona trimițând un email la dezabonare@seoart.ro sau salut@seoart.ro, iar datele lor vor fi șterse.

10.7 Dreptul de utilizare: Pentru a putea folosi logo-ul www.seoart.ro sau pentru a-l afişa, utilizatorii sau alţi agenţi au nevoie de acordul expres exprimat în scris al www.seoart.ro.
Conţinutul paginilor website-ului www.seoart.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate www.seoart.ro; toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al www.seoart.ro. Utilizatorii nu au voie să modifice conţinutul acestor pagini, nu pot modifică, copia, distribui, transmite, publică, reproduce, crea ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul websiteului.

Dacă doriţi mai multe detalii pe aceste aspecte sau dacă vă interesează modalităţile de obţinere a drepturilor de folosire a acestor materiale, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail salut@seoart.ro Orice utilizator care trimite în orice mod date sau informaţîi către website îşi asumă obligăţia de a nu prejudicia în niciun fel drepturile de autor pe care o altă persoană le-ar putea invocă în legătură cu datele sau informaţiile transmise în orice fel către website.

De asemenea, utilizatorii care trimit în orice fel date sau informaţii înţeleg şi acceptă că orice încălcare a acestei obligăţii nu angajează în nici un mod răspunderea www.seoart.ro, ci numai răspunderea utilizatorilor în cauză. Toate datele şi informaţiile accesibile prin intermediul websiteului sunt proprietatea www.seoart.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corelative acestora aparţîn www.seoart.ro, astfel că orice utilizator care transmite în orice fel date sau informaţii către website înţelege şi acceptă acest lucru prin simplă trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere către website a datelor sau informaţiilor respective. Utilizatorii websiteului cedează în mod exclusiv şi gratuit, în momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare şi retransmitere a materialelor cu care au contribuit la website şi se obliga în mod expres să nu utilizeze aceste materiale pe alte websiteuri fără acordul expres exprimat în scris al www.seoart.ro.

11. Protecția datelor:

Administratorul va lua toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru siguranţa datelor. Toate datele personale vor fi păstrate în baze de date protejate cu următoarele măsuri de siguranţă: acces limitat numai angajaţilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe bază de user şi parolă, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall.

Periodic se vor realiza copii de siguranţă ale bazelor de date. Personalul care are acces la date cu caracter personal va fi instruit de către operator asupra confidenţialităţîi acestora şi va fi obligatsă îşi închidă sesiunea de lucru atunci când părăsește locul de muncă. Datele nu vor fi transferate în străînătate.

Categoriile de date prelucrate sunt numele şi prenumele, sexul, telefon, e-mail. Câştigătorilor concursurilor organizate de seoart.ro li se va solicită o copie a CI/BI în vederea verificării corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile să fie acordate câştigătorilor de drept; totodată datele conţinute în CI/BI sunt necesare în scopul reţinerii şi virării la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câştigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului deţinut, sunteţi de acord să primiţi informaţîi despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de seoart.ro, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul, furnizori de servicii şi bunuri şi mass-media.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţîi asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, condiţionate de logare.

Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul sau. În cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane, Proprietarul nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consectintele care pot apărea.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Proprietarul se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă această nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afară cazului în care acest lucru este necesar pentru a respectă legea şi/sau procedurile judiciare.

Proprietarul nu răspunde de atacurile având că scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Proprietarul nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie iniţiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Dacă utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de a consideră aceste materiale neconfidentiale şi lipsite de protecţia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea deţînătorului site-ului, libere de orice pretenţîi emise de o persoană sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de către deţînătorul site-ului, fără obligăţia de a acordă compensantii pentru utilizarea lor. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email că identificator (username/email) şi parolă (password). Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parolă (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise.

De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parolă altui membru pentru a poștă mesaje. Site-ul foloseşte “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţîn niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Dacă browser-ul este configurat să nu le accepte, anumite pagini pot să nu funcţioneze parţial sau în totalitate.

Pe site pot fi prezente reclame şi/sau legături către pagini ale unor terţe părţi, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informaţiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul proprietarului site-ului şi orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

12. Litigii:

12.1. Orice neînţelegere între părţi decurgând din interpretarea sau executarea prezențelor termeni şi condiţîi, ori în legatură cu acestea şi care nu va putea fi soluţionată pe cale amiabilă, va fi supusă spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competențe.
12.2. Instanţa competentă este cea din Bucureşti, România. Toate raporturile şi preveaderile acestui contract sunt supuse legislaţiei din România.
12.3 Prezențele termeni şi condiţîi se consideră a fi acceptate din momentul utilizării serviciului www.seoart.ro şi înlătură orice înţelegere verbală între administratorul platformei şi utilizatori. Administratorul platformei îşi rezervă dreptul de a modifică în orice moment termenii şi condiţiile utilizării acestui site.

13. Absolvirea de răspundere:

Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres şi implicit că înţelegeţi că sunteţi de acord cu următoarele:
A) utilizarea site-ului se face pe propria răspundere;
B) proprietarul se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanţiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificaţiile pentru un anume scop.

Proprietarul site-ului nu oferă nicio garanţie că:
a) informaţiile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
b) serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
c) rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea informaţiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
d) calitatea oricăror produse, servicii, informaţîi sau altor materiale cumpărate sau obţinute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerinţele;
e) orice eroare de program va fi corectată.

Proprietarul site-ului, colaboratorii site-ului și terți aflăți în relație profesională și de colaborare cu seoart.ro nu garantează și nu sunt responsabili pentru desfășurarea de către utilizator în condițîi de siguranță a activităților prezentate pe acest site și/sau în comunitatea virtuală.

Utilizatorul este exclusiv responsabil pentru rezultatele activităților selectate pentru a fi desfășurate în locația aleasă se utilizator.

Utilizatorul este singură persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau reţelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informaţîi şi servicii din conţinutului site-ului. Niciun sfat sau alte informaţii orale sau scrise, obţinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanţie, dacă nu este stipulată expres în termenii şi condiţiile de utilizare.

14. Limitarea răspunderii:

Proprietarul site-ului nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoinţa, posibilităţîi de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă proprietarul a fost informat anterior de posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultând din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
b) costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informaţîi sau servicii achiziţionate sau obţinute, mesaje primite, tranzacţii începute prin/de pe site;
c) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaraţîi sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;

e) orice altă problema legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziţie pe site, postat pe site de către terţi sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situaţîi la adresa de corespondenţă contact@seoart.ro

Pentru secţiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conţinutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Proprietarul site-ului îşi rezervă dreptul de şterge de pe site acele opinii care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare asite-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terţilor.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanţîi. Proprietarul nu este şi nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului sau.

Proprietarul îşi rezervă dreptul de a modifică, revizui, completă aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intră efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.