Termeni si conditii

Intro
Bine ai venit pe Seoart.ro! Mai jos găsești termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului Seoart.ro. Site-ul se găsește la adresa www.seoart.ro, iar termenii si condițiile se pot modifica cu sau fără o notificare prealabilă. În conținutul termenilor și condițiilor, ''Seoart'' se referă la site-ul www.seoart.ro, iar termenul ''tu'', se referă la tine ca individ, la un reprezentat al unei firme sau la o persoană juridică.
Acceptul tău
Te rugăm citește cu atenție termenii și condițiile site-ului Seoart. Este obligația ta de a citi aceste reguli și de a le accepta. Vizitarea și utilizarea site-ului www.seoart.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și a condițiilor. În cazul în care nu ești de acord cu acestea, te rugăm să încetezi utilizarea site-ului Seoart.
Date despre Seoart si serviciile puse la dispoziție
Serviciile oferite de Seoart țin de optimizarea și promovarea site-urilor pentru motoarele de căutare. Acest procedeu se referă mai exact la publicarea de articole cu link în bloguri Blogspot. Articolele publicate vor sta o perioadă pe prima pagină, apoi vor trece pe pagina 2, ca la orice blog, de altfel, însă rămân la fel de valoroase, page rankul domeniului fiind cel care contează. Seoart oferă 4 pachete de bloguri în care se pot publica articole cu link. Articolele pot fi redactate de Seoart sau ni le poți trimte pe email, în format standard sau html. Pentru efecturea unei comenzi pe Seoart se alege pachetul dorit, apoi se va completa formularul de comandă, pentru acest lucru se completează următoarele: 1. Numele și Prenumele/ Firma 2. Adresa de Email 3. Detalii despre Comandă Pasul final fiind efectuarea plății.
Cum efectuezi plata?
Seoart pune la dispoziție 3 modalități prin care se poate efectua plata: 1. Card Bancar Visa/Mastercard 2. Transfer Bancar 3. Paypal
Drepturile și obligațiile tale
Ai obligația de a completa corespunzător formularul de comandă, de a folosi date reale și un limbaj adecvat. Ne rezervăm dreptul de a anula diverse comenzi, dacă acestea nu sunt în concordanță cu termenii și condițiile site-ului Seoart. În cazul în care ești nemulțumit în privința articolelor scrise și publicate pe bloguri de Seoart, vom putea efectua o revizuire a acestora fără ca tu să fii nevoit să mai plătești ceva în plus.
Confidențialitatea datelor cu caracter personal
Seoart garantează că nu va furniza adresa ta de email sau alte informații unor terțe persoane. Toate datele transmise de utilizatori sunt și vor fi mereu confidențiale.
Proprietatea conținutului
Conținutul și designul sunt proprietatea Seoart. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse. Ești de acord să nu reproduci sau să copiezi conținutul și designul site-ului Seoart.
Contact
Pentru întrebări și nelămuriri ne poți contacta la adresa de email: contact@seoart.ro.

Protectia datelor
Pentru a se adapta nevoilor dvs. acest site utilizeaza cookies.
Continuarea navigării implică acceptarea lor precum şi acordul cu termenii şi conditiile de utilizare a site-ului.