Blog - SEO Art

Arta de a face seo ...

CATEGORIIARHIVĂ

2014iulieiulie

Link building prin articole şi advertoriale


Link building-ul este o parte extrem de importantă a unei campanii de promovare în online, şi una de care depinde în mare măsură succesul campaniei respective. Un specialist în SEO poate aduce linkuri în mai multe moduri, dintre care primul este cel mai apreciat şi cel mai eficient.
Este vorba în primul rând despre linkurile naturale, care nu necesită decât crearea de conţinut interesant şi original, care să atragă atenţia şi apoi este necesară abilitatea de a face acest conţinut cunoscut. Conţinutul înseamnă articole pe teme de interes, actuale, care pot atrage în orice moment atenţia şi aduce ceva nou.

citeste mai mult...

Blogul propriu creşte traficul site-ului


În general, în lumea utilizatorilor de internet este cunoscut faptul că blogurile sunt cronici online de informaţie, unde sunt publicate informaţii zilnic sau chiar şi de mai multe ori pe zi. Informaţiile sunt de tip comentariu - putând avea un conţinut nişat sau unul generalist – şi de cele mai multe ori conţin linkuri către alte articole de pe alte site-uri, sau chiar către un site al bloggerului respectiv, dacă există aşa ceva.

În acest din urmă caz adesea blogul este creat ulterior site-ului, cu scopul de a spori traficul pe acel site.

citeste mai mult...
Protectia datelor
Pentru a se adapta nevoilor dvs. acest site utilizeaza cookies.
Continuarea navigării implică acceptarea lor precum şi acordul cu termenii şi conditiile de utilizare a site-ului.