seo
alte articole

RankBrain, algoritmul Google care țintește relevanța și calitatea

La o simplă căutare pe Google vor apărea o mulțime

citeste mai mult...


Optimizarea imaginilor pentru SEO

Fără doar și poate trăim într-o lume a vizualului, rolul

citeste mai mult...


Meta Tag-urile in SEO. Importanta si utilizare


In lumea Internetului sunt o multime de atribute pe care

citeste mai mult...


Link building prin articole şi advertoriale

publicat pe 30.07.2014, de

Link building-ul este o parte extrem de importantă a unei campanii de promovare în online, şi una de care depinde în mare măsură succesul campaniei respective. Un specialist în SEO poate aduce linkuri în mai multe moduri, dintre care primul este cel mai apreciat şi cel mai eficient.
Este vorba în primul rând despre linkurile naturale, care nu necesită decât crearea de conţinut interesant şi original, care să atragă atenţia şi apoi este necesară abilitatea de a face acest conţinut cunoscut. Conţinutul înseamnă articole pe teme de interes, actuale, care pot atrage în orice moment atenţia şi aduce ceva nou.


Publicarea acestora se face în general, pentru că o astfel de campanie să aibă succes, pe site-uri cu page rank mare, site-uri cunoscute, cu autoritate, care astfel împrumută din credibilitate şi din autoritate şi site-ului către care trimit.

Linkurile manuale sunt create prin înscrierea site-urilor în cât mai multe directoare de site-uri, listinguri plătite sau emailuri trimise bloggerilor în care se cer linkuri explicând totodată şi de ce crearea unui link către un site anume i-ar fi utilă celui de la care se cere linkul.

Linkuri create, non-editoriale. Este vorba despre o formă foarte comună de link building, care se poate face – şi există nenumărate site-uri care permit asta – fie prin comentarii pe blog, fie prin profiluri de user, fie prin semnături pe forum etc. Deşi au o valoare aproape insignifiantă, mai ales că nu sunt deloc printre preferatele motoarelor de căutare şi de multe ori riscă atragerea de penalizări, aceste linkuri pot aduce totuşi un oarecare trafic.

Google+


Protectia datelor
Pentru a se adapta nevoilor dvs. acest site utilizeaza cookies.
Continuarea navigării implică acceptarea lor precum şi acordul cu termenii şi conditiile de utilizare a site-ului.